top of page
TJENESTER

Bygget med tillit og kvalitet

Vi kan tilby deg totalpakke på tilbygg. Vi sørger for høyeste kvalitet i hvert trinn av prosjektet. Vi har lang erfaring innen tømreryrket og hjelper deg med å se nye løsninger til ferdigstilling av tilbygget. Et renoveringsprosjekt krever ofte fagkompetanse. La fagfolk gjøre jobben for deg.

Wooden Terrace

TILBYGG

Har du behov for større plass? Kanskje dere har blitt flere i familien, trenger et gymrom, eller bare litt større plass å bevege dere på? Vi hjelper dere hele veien fra planlegging til ferdigstilt tilbygg og vi sørger for at oppføringen av tilbygget blir gjort etter gjeldende forskrifter.

RENOVATION

RENORVERING SNEKKERARBEID

Har du en drøm om å pusse opp huset til moderne standard? Begynner ting å bli slitt? Vi har lang og bred erfaring i å pusse opp og renovere hus. Vi kan blant annet utføre oppussing av eldre hus, samtidig som vi sørger for at den originale stilen og sjarmen til blir beholdt. Vi foretar både innvendig og utvendig rehabilitering, som oppussing av bad og kjøkken, gulvlegging eller nye veggpaneler.

House Frames
ARCHITECTURE
Smoothing Concrete

BETONGARBEID

Betongarbeid kan være veldig krevende oppdrag. Gjennom flere års erfaring med ulike prosjekter innen mur og betong vet vi hva som skal til for å oppnå ønsket resultat. Vårt team av dyktige medarbeidere skal utføre arbeidet profesjonelt, raskt og ryddig. Ta kontakt for befaring!

CONSULTING

GRUNNARBEID

3j Bygg har et bredt kompetanse  og lang erfaring innen grunnarbeid. Vårt mål er å tilby løsninger som er konkurransedyktige med priser og leverer resultater som gleder. Vi hjelper med bearbeiding av byggetomter, planlegging og masseflytting. All arbeid utføres etter norsk standard i henhold til plan og bygningsloven.

Digging at Construction Site
bottom of page